14 på start i Follokarusellen

Oppsal tok tre klasseseiere da Hauketo IF arrangerte siste løp i Follokarusellen. Sondre Olaussen vant også sammenlagt.

I avslutningsløpet ble det klasseseiere til Olav Johannes Deelstra i H17, Henning Reichenbach i åpen C og til Sondre Olaussen i H13-14. Sondre var også best av de som hadde tre tellende løp i klassen, og sikret dermed sammenlagtseieren. Synne Nordby Hvenekilde ble nummer to i D11-12, både i site løp og sammenlagt – det samme gjorde storesøster Tale i D13-14. Ask Olaussen ble nummer to sammenlagt i H15-16.

Follokarusellen har fem delarrangementer i regi av Ås-NMBU, Måren, Kolbotn&Skimt, Bækkelaget og Hauketo, og fortjener egentlig flere deltagere på onsdagskveldene. Det er løyper i nærterreng som gjør at det er lav terskel for ferske løpere, og flere av arrangørklubbene har det som en integrert del av rekrutteringstilbudet: Kolbotn&Skimt hadde f.eks 39 løpere på start, Ås-NMBU 24. Andre benytter sjansen til å prøve seg i litt vanskeligere løyper enn vanlig.

Resultatliste siste løp: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10290&groupBy=EventClass

Follokarusellen sammenlagt: http://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/501