God stemning dagen før dagen

Fra sørlandet meldes det at Oppsal-troppen er topp forberedt og klare for Hovedløpet i Kristiansand. Det er langdistanse lørdag og sprint søndag.

Oppsal stiller med ni løpere på langdistansen: Marius Aamodt, Eskil Kolshus, Ask Olaussen og Sigurd Baugstø Rødnes i H14, Anselm Reichenbach i H15, Katrine Bjordal Veggan i D14 og Amelie Aamodt, Tina Kalleson og Ingrid Solheim Undeberget i D16. Birk Thorstensen (H15) stiller bare på sprinten.

Tina er først ut av Oppsals løpere – hun starter klokka 10.07. Her er starttidene: http://eventor.orientering.no/Events/StartList?eventId=7775&organisationId=268

Arena for langdistansen er på Voie rett sør for Kristiansand sentrum. Det blir spennende å se hva våre løpere kan få til i det som nok kan kalles et typisk sørlandsterreng, med blandingsskog og undervegetasjon, markerte høydepartier og bratte kanter.

Langdistanselaget har vært ute og testet naboterrenget, og har fått mange gode tips av Lars Klyve og resten av støtteapparatet.

Lars Klyve gir tips til langdistansegjengen (Foto: Snorre Veggan).

Hovedløpet kan følges direkte med liveresultater og speakerlyd på denne linken: http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=673

Lykke til alle sammen – vi krysser fingrene!