Viktig melding: Kun 73 dager igjen til 25-manna

5. til 7. oktober er det igjen klart for høstens store eventyr, 25-manna med Oppsal i Stockholm.

Her følger litt info til både dere som har meldt dere på og dere som snart gjør det: Vi reiser med tipp topp moderne buss fra Ulsrud T-banestasjon klokken 13 fredag 5. oktober, og ankommer den svenske hovedstaden, nærmere bestemt komfortable Ibis Hotell Järva, i kveldingen. Underveis har vi en kort stopp på Bergvik shoppingsenter i Karlstad for å spise og handle proviant.

Lørdag blir det sitrende spenning og høy fart i herlig skog i Sollentuna. Vi sjekker selvfølgelig kodene nøye, og får alle løp godkjent, så vi gjør oss fortjent til en hyggelig middag lørdag kveld. Vi lager også et varmt fellesmåltid på samlingsplass i løpet av dagen.

Søndag løper vi 25-manna-medelen, der den enkelte melder seg på via svenske Eventor (si ifra hvis dere skulle trenge hjelp)
https://eventor.orientering.se/Events/Show/19882

Egenandel blir på 500 kroner for studenter og ungdom/barn under 18 år, 1500 kroner for voksne. Faktura blir sendt på epost og må betales i god tid før avreise, senest 28. september.

Meld dere på turen på Oppsals klubbsider på Eventor:
http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2273

Dette blir som så mange år før, garantert veldig bra!

Ta kontakt med Ludvig på ludvig1612@gmail.com eller Anette på anette@wigaard.com for praktisk info når det nærmer seg (sistnevnte har også en fremragende pakkeliste hun pleier å trylle frem når det nærmer seg).