O-ringen: Bra start for Ane

Ane Sofie Krogh har fått en solid start på O-ringen. Hun snuser på topp 20 sammenlagt i yngste eliteklasse.

Etter to løp ligger Ane på 23.plass sammenlagt i D18. Hun ble nummer 22 søndag og nummer 33 mandag. Kalevan Rastis talent Siiri Silvennoinen har en etappeseier og en andreplass så langt, og leder sammenlagt. Det er Sverige, Finland og Sveits i toppen av klassen, beste norske er Kongsbergs Tale Strand på et tiendeplass etter to løp.

Det er også verd å merke seg at det er doble årsklasser i juniorklassene i O-ringen, slik at førsteårsjunior Ane konkurrerer med løpere som er ett år eldre. Tirsdag er det elitsprinten, som ikke teller i O-ringen, mens O-ringen fortsetter med tredje etappe onsdag, alle klasser kan følges her: http://www.oringenonline.se/Ola2018OL/Result.aspx?Mobile=False