Sommer-roundup!

Redaksjonen har vært i tilnærmet dvale, men det betyr ikke at ikke Oppsal-løperne har vært i aksjon i sommervarmen. Mange bruker ukene fra O-festivalen og til det går slag i slag med O-ringen, Hovedløpet, Nighthawk etc til ferieløp!

Fra Læsø 3-dages har Vigdis sendt følgende rapport:

“Familiene Zahirinova/Vågsnes, Hobøl/Mella og nyinnmeldte Ola Mo med to småtroll tok turen til Læsø og det koselige tredagersløpet som Viborg OK står for.

De bød på sprintløp i Vesterø havn, og to løp i klintplantasjene med spennende kurveorientering og seriøs kompasskursløping i de flate plantasjeområdene.
Eivind Vågsnes, Eskil Hobøl, Martina Vågsnes og Sigurd Hobøl suste gjennom barneløypene og Eivind og Martina ble premiert i det spesielle premieopplegget hvor 1.,7.,14., 21. etc fikk premier i alle klasser.  Ola Mo og Mila Zahirinova sto for bestenoteringene med 2. Plasser i H21B og D40. Vigdis Hobøl ble nr 3 i D21 som beste resultat.
Med målgang på stranda siste dag  ble vi alle premiert med et bad i Kattegat.”
Kartstudier etter Læsø 3-dages (foto: Vigdis Hobøl)

Morokulien 2-dagers gikk i motsetning til i fjor i et skikkelig grumseterreng i år. Løypelegger fortalte at nærterrenget rundt Skotterud sentrum hadde vært strøken furumo og -skråli for ti år siden, men da ble mesteparten snauhogd… Og deretter ble det grønt. Likevel leverte den lille Oppsal-delegasjon fine resultater, med blant annet klasseseier til Arnhild Krogh og premieplass for Thomas Ruud! https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=18817&eventRaceId=19768&organisationId=764

Arnhild forsvarte ledelsen i jaktstarten.
Premieplass for Thomas – nummer 3 totalt i H21!

Familien Nilsen/Ånensen har syklet og klatret i fjellene i Tyrol – og deltatt i 3-days of Tyrol. Christoffer tok en sterk sammenlagtseier!

Nok av høydekurver på kartet:

Langt flatere på Halland 3-dagers, Sveriges ferieløp ved strendene der familien Nikolaisen og Tor Andreas Andersen representerte Oppsal. https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=18428&eventRaceId=19364&overallResults=True&groupBy=Organisation&organisationId=764

 

I tillegg vet vi at folk fra klubben har vært i aksjon i Frankrike, i Oppland, på Hvaler og rundt omkring…send gjerne bilder!