11.plass i sprint-NM

Ane Sofie Krogh tok en meget sterk 11.plass i sprint-NM i Rogaland. Det var under et minutt opp til sølvmedaljen i en jevn konkurranse.

Nydalens Ragne Wicklund skilte seg ut, og tok gullet med 44 sekunder til Aurora Gjølsjø fra Moss. Jenny Baklid, Konnerud tok bronsen 1.06 bak Wicklund.

Ane var eneste Oppsal-løper på start i år. Neste år går NM i Oslo, så da bør hun få selskap av mange!

Søndag var det sprintstafett, og Ane løp siste etappe for et sammensatt lag med Trollelg og Larvik. Spesielt artig var det at Trollelgs EM-sølvvinner på sprintstafett Trond Einar Moen Pedersli løp andre etappe. Ane avanserte to plasser på siste etappe og løp inn til sin andre 11.plass for helgen.

Det stilte drøyt seksti lag i stafetten som ble vunnet av neste års arrangør; Nydalen. NTNUI og Bækkelaget tok de øvrige medaljene.