Junior og seniorKonkurranse

Jørgen med knallsterk andreplass i den totale norgescupen

Jørgen Baklid leverte to tredjeplasser i avslutningshelgen og sikret dermed andreplass i norgescupen sammenlagt, bak lørdagens vinner, årets europamester på mellomdistanse Eirik Langedal Breivik.

Jørgen tok tredjeplass både på mellomdistansen lørdag og på fellesstarten søndag.

Det var gledelig mange Oppsal-seniorer på start spesielt på lørdagens mellomdistanse. I tillegg til Jørgens tredjeplass ble det en fin 17.plass til Olai Stensland Lillevold fra tidlig startnummer. Med den plasseringen slo han seg inn i topp 40 i sammendraget, og er dermed tredje beste Oppsal-løper i H21, bak Jørgen og Vegard Jarvis Westergård, som ble nummer 29 totalt.

I D21 var det bare tre og et halvt minutt som skilte de fire startende fra Oppsal på lørdag. Margrethe Wisløff var best med 31.plass, så fulgte Ingvild Maalen-Johansen (32.), Tonje Vassend (34.) og Karoline Brevig Aune (36.). Her sneik Ane Sofie Krogh seg inn mellom Ingvild og Tonje, så det var mye Oppsal.

På fellesstarten søndag var det igjen jevnt mellom Oppsals løpere, Margrethe var igjen best med 21.plass, Karoline fulgte to plasser og 11 sekunder bak.

Resultater lørdag

Resultater søndag

Tilsammen har hele 14 løpere, sju damer og sju herrer, tatt poeng i årets norgescup for senior.