Junior og senior

Norgescupfinale junior: Sondre tok sammenlagtseieren

Vi kan gratulere Sondre Olaussen med sammenlagtseier i norgescupen klasse H17-18! Han vant med ett poengs margin til Jonas Fenne Ingierd fra Bækkelaget, men det var ikke så dramatisk som det kan høres ut: Seieren var trygg før lørdagens finaleløp, og Sondre, som har hanglet litt den siste tida, slapp å stille til start og kunne spare seg til søndagens stafett. Sondre har fire seiere i norgescupen denne sesongen, tre av dem i løpet av to helger i august og september, da han vant både NM lang og NM ultralang.

Christoffer på femteplass i finaleløpet

Christoffer Ånensen ble nummer fem i finaleløpet og tok en fin 11.plass totalt.

Ingeborg ble nummer tre i norgescupfinalen og tok andreplass sammenlagt

Ingeborg Roll Mosland hadde mulighet til å ta sammenlagtseieren i D19-20 før det siste løpet, men da var forutsetningene klare: hun måtte vinne den avsluttende mellomdistansen. Det gikk dessverre ikke, Ingeborg leverte et solid løp, men seieren gikk til Bækkelagets Mathea Gløersen, som også vant sammenlagt. Ingeborg ble nummer tre på lørdag og nummer to sammenlagt. De to har dominert sesongen, Ingeborg har tre seiere og fire andreplasser som tellende resultater i norgescupen, mens Gløersen har fire seiere og tre andreplasser.

I D17-18 ble Synne Syversen Gihle beste Oppsal-løper sammenlagt med 16.plass. Ask Olaussen ble beste Oppsal-løper i H19-20 med 9.plass. Totalt tok 11 Oppsal-juniorer norgescup-poeng i 2024.