Årsmøte og premieutdeling

Ludvig Rødnes fikk navnet sitt på juniorvandrepremien – ved siste mulighet.

Mange kjente Oppsal-navn har fått navnet sitt på hornet siden Frank Anderssen i 1970, og seier i H17-20 i klubbmesterskap tidligere i høst sørget for at Ludvig har foreløpig siste navneplate på sokkelen.

Premien for seier i seniorklassen blir hjemme på hylla til Sigve Vågsnes ett år til. Minst.

Årsmøtet i forkant av premieutdelinga var raskt gjennomført. Årsmeldingen som ligger i en annen sak på hjemmesiden vitner om høy aktivitet i 2017, og at vi går endel over budsjett på startkontigenter etc må sies å være et hyggelig «problem».

Klubbens arrangementer ga et meget solid overskudd, der Ola Dilt-suksessen står for brorparten, men også våre andre storarrangementer 15-stafetten og Knut Valstads Minneløp gikk godt i pluss.

Styreleder Anne Karin Thorstensen tar en ny periode, det samme gjør Sigve Vågsnes og Roger Moestue, mens Per-Ivar Nikolaisen har valgt å gå ut av styret. Han erstattes av Eilert Aamodt. Øvrige styremedlemmer var ikke på valg.