13-16KonkurranseStafetterTrening

Tiokveld 15.februar

Tiokveld torsdag 15.februar.
Det blir tiokveld fra Oppsal Arena neste torsdag. Vi planlegger samme opplegg som de tidligere gangene, trening ute først før det er dusj og tioprat med kveldsmat inne etterpå. Denne gangen skal vi løpe o-intervaller på kartet over Godliaparken. Vi løper de første dragene sammen før vi deler oss opp etterhvert. Oppmøte på møterommet bak kiosken på Oppsal Arena kl.18.00. Start fra Godlia skole 18:15. Håper flest mulig har mulighet til å komme denne dagen 🙂
Fra ca.1930 skal blant annet Olav Johannes fortelle om tidligere løp fra 10Mila, så her er det bare å møte opp for å bli inspirert før våren kommer!! Vi har også laget noen løypeforslag for ungdommene og herrer/damer på løpskartet
for 10 Mila som vi skal diskutere.