KlubbenKonkurranse

Follo 2-dagers: seier på lørdag, sju pallplasser søndag

Follo 2-dagers gikk av stabelen litt i skyggen av NM i Verdal, men det var mange startende fra Oppsal, og de beit godt fra seg!

På OK Mårens løp lørdag ble det til og med en klasseseier, Bent Erik Skaug tok seieren i H50! Han var 37 sekunder foran nummer to i terrenget øst for Bjørnemyr skole.

Ungdommene hadde Trimtex Cup, og denne gang kom de beste resultatene i H15-16, med fjerdeplass til Sivert Landrø Grindedal og sjetteplass til Erling Melvær Ettestøl.

Resultater lørdag

Søndag var konkurransene flyttet til området rundt Ski radiostasjon, med Nordre Follo Orientering som arrangør. Antallet startende Oppsal-løpere hadde økt fra 13 til 29, inkludert en fin gjeng råtasser.
Sju løpere klarte topp tre i sine klasser, blant annet ble det andre- og tredjeplass i H17 til Sindre Fjogstad og Sigve Vågsnes.

I ungdomsklassene var det jaktstart basert på resultatene fra lørdag, Sivert Landrø Grindedal klatret en plass og dermed opp på pallen. (Foto hovedbildet: AOOK)