Statusrapport fra Prosjekt Tiomila2018

Det er drøye tre måneder igjen til et av årets høydepunkter, nemlig Tiomila, og Thor, Ludvig, Anette, Eilert og Halvor leverer her en statusrapport fra Tio-prosjektet så langt:

Treninger
I tillegg til de ukentlige vel besøkte treningene (bra med nytenning på intervallene!) har vi nå gjennomført tre TIO-treninger i november, desember og januar med godt oppmøte og engasjement og noen lærerike innspill.
Vi har berammet to treninger til 15.februar og 15.mars (den siste vil antakelig bli flyttet til 22.mars).

TIO-samling
Vi ser på muligheten for å arrangere en samling for jr/sr i slutten av mars/april. Det vil bli barmark (Østfold?), inkludert nattøkter.

TIO-helga
Det blir buss fra Ulsrud stasjon – antakelig kl 1300 fredag 27.april.
Vi har bestilt hotell i Haninge natt til lørdag 28.april, og overnatting ved samlingsplass natt til søndag 29.april. https://www.nordicchoicehotels.no/…/quality-hotel-winn-han…/
Vi har også bestilt hus til en PreCamp for å spisse oss inn både o-teknisk (dag og natt) og fysisk de siste dagene før Tio.
Vi kommer tilbake med egen info om PreCamp senere.
Vi ønsker å ha med mange treningsivrige!
https://www.airbnb.no/rooms/6410682

Vi kommer til å ha Topptelt med varme på samlingplass i år. Arrangøren har bekreftet på e-post at de kommer til å tilby dette (selv om påmeldingen ikke har åpnet ennå)

Hjelp?
Vi ønsker oss et serviceteam på Tio for å legge forholdene best mulig til rette for løpere/ledere/supportere på tur. Kan du bidra med noe teknisk, sosialt eller i matveien etc – så ta kontakt med Halvor (47408213).
Vi kommer også til å ha et laglederteam hvor i alle fall Anette og Halvor vil være med. Vi vil rekruttere flere til dette.

Kart:
Tiomila har lagt ett gammelt kart som dekker hele løpsområdet ut på hjemmesiden:
http://tiomila.se/ind…/…/meny-tavling-2018/gammal-karta-2018

Påmelding:
Tiomilas påmelding er ennå ikke åpen for lag og utstyr. Endelig innbydelse er heller ikke klar, men en foreløpig ligger under fanen “competition” på hjemmesiden deres:

http://tiomila.se/index.php/en/
MEN vi har nå lagt ut en Oppsal-intern påmeldingslink i eventor og vil vil gjerne at du skal melde deg på der nå, enten du skal være løper, lagleder, serviceteam;-)
http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2359
Vi ønsker oss 2 herrelag, 2 damelag og minst 3 ungdomslag – pr nå er det 15 påmeldte, så det er god plass på lista!

Egenandeler:
Egenandelen fastsettes endelig når vi vet ca antall deltakere. Men den vil ligge i størrelsesorden 600 kroner for studenter og barn/ungdom under 18 år, og for andre rundt 1000 kroner (+500 for precamp for ikke-studentene). Dette dekker reise, overnatting, alle påmeldingsavgifter og noe servering på samlingsplass.