Premieutdeling for råtass og ungdom

Onsdag var først råtassene og deretter ungdomsgruppa samlet i Oppsal Arena for hyggekveld med premieutdeling fra fjorårets klubbmesterskap, quiz, kaker og litt planer for neste sesong.

Oppmøtet var bra selv om det er midt i skitreningsesongen, kakebakere og fruktkuttere hadde lagt ned en solid innsats og det ble delt ut premier for både klubbmesterskap sprint, langdistanse og natt.  Snorre viste dessuten mange flotte bilder fra sesongen som gikk.

Råtassene som deltok i klubbmesterskap sprint med sine premier.

Råtassene, altså de som var under 12 år forrige sesong, fikk også bryne seg på en quiz Tina hadde laget. Den inneholdt både orienteringsfaglige oppgaver og allmennkunnskap, og råtassene imponerte med svært lav feilprosent. To lag hadde full pott og 15 poeng: Ingeborg/Tale og Christoffer/Gabriel/Jakob/Sondre – men det var jevnt; ingen lag lå lavere enn 12 av 15 riktige!

De eldste råtassene rykker opp i 13-årsklassen neste sesong, og de fikk en lang kveld i Oppsal arena ettersom de også var med på gjennomgangen av ungdomsgruppas 2018-planer. Det kommer mye mer om sesongen her på hjemmesiden framover – Snorre og Roar legger opp til en innholdsrik sesong med samlinger i både klubb- og kretsregi, stafetter, cupdeltagelser og mye mer. Ungdomsgruppa blir en god del større neste år, med bare en som går fra 16 til junior, mens det kommer opp sju-åtte 12-åringer. De neste råtass-årskullene er også store, så om klubben jobber godt med disse løperne blir Oppsal en av de aller største klubbene på Hovedløpet om et par år.

13-16-åringene på premieutdelingen.

Ungdommene hadde også en quiz – Snorre hadde satt sammen en tricky kahoot som tilslutt ble vunnet av Lars Sigurd foran Jakob og Tina. Kvelden var et fint 2017-punktum, og nå er det faktisk bare seks uker til 40 Oppsal-løpere kjører inn på ferja til Danmark og Nordjysk 2-dagers!