13-16Junior og seniorKlubbenStafetter

KM stafett: gull til damene, sølvmedaljer for ungdom og veteran

Vi kan gratulere Oppsal med KM-gull i stafett i klasse D17! De ferske kretsmesterne er Karoline Aune, Kari-Ann Ånensen og Tonje Vassend! Som om ikke det var nok ble det nesten bronsemedalje på andrelaget med Synne Syversen Gihle, Vigdis Hobøl og Tuva Berger Gjelstad, men BSK fikk sneket seg forbi helt på slutten.

I H17 ble konkurransen i tøffeste laget denne gang, noe som kan illustreres med at Heming, med forrige helgs ultra-norgesmester Ulrik Astrup Arnesen og europamester Kasper Fosser på laget, aldri var i nærheten av medaljer. Det ble også for langt opp for våre lag, Christoffer Ånensen gjorde en god første etappe, men Oskar Størmer tapte dessverre en del på andre etappe. Olai Stensland Lillevold løp førstelaget inn til åttendeplass i KM. Andrelaget med Are Wigaard, Ludvig Rødnes og Aksel Nikolai Aubert ble nummer 12.

Oppsal stilte tre lag i ungdomsklassene. I H13-16 ble det en råsterk sølvmedalje til Sivert Landrø Grindedal, Erling Melvær Ettestøl/Magnus Syversen Gihle og Eivind Vågsnes. Det er utrolig mange sterke ungdomsløpere i kretsen, men det var kun Nydalens førstelag som klarte å slå Oppsal 1. Det meget unge andrelaget (kun 13- og 14-åringer!) med Ulrik Juveli Pedersen, Tore/Trym Berger Gjelstad og Sander Vuong Medhus fullførte med stil og ble nummer 12 i KM.

I D13-16 var det også tøft i toppen. Josefine Steen Urheim, Ingeborg Røhjell/Marte Krohn Mørland og Julia Brox Rayamajhi løp inn til åttendeplass i KM. Det var tricky orientering og mange lag som fikk problemer. Tyrving tok KM-gull foran Nydalen 2 og Asker.

De to veteranlagene i H150 fikk gleden av å stille i store felt. Førstelagets Bent Erik Skaug vekslet under minuttet bak teten, og Per-Ivar Nikolaisen hadde overtatt ledelsen da han gikk på en fem minutters smell på tredje post. Sigve Vågsnes leverte en monsteretappe og passerte samtlige lag unntatt Tyrving 2. Andrelaget med Espen Aubert, Eilert Aamodt og Vidar Gjelstad måtte dessverre tåle helgens eneste Oppsal-disk.

Resultater

Resultater individuelle klasser

Bilder: