Junior og seniorKlubbenKonkurranse

NC mellomdistanse: Sondre med seier og best kilometertid av samtlige

Sondre Olaussen leverte et toppløp og sikret seieren i H17-18E med 53 sekunders margin til Fossums Erlend Sommerhein. Bækkelagets Jonas Fenne Ingierd fulgte på tredjeplass, så AOOK tapetserte pallen på hjemmebane (hovedfoto: NOF).

Sondres kilometertid på 6,46 (i Østmarka-terreng!) var raskest av samtlige løpere i norgescup-klassene. Christoffer Ånensen ble nummer åtte og Aksel Nikolai Aubert nummer 22 av de 59 startende i yngste juniorklasse.

Ingeborg Roll Mosland ble nummer fem i D19-20, mens Ask Olaussen ble nummer åtte i H19-20.

I D17-18 ble Synne Syversen Gihle nummer 20 og Tuva Berger Gjelstad nummer 29.

I seniorklassene ble det 21.plass til Tina Kalleson, mens Are Wigaard og Ludvig Rødnes ble henholdsvis nummer 34 og 51.

Resultater

Bilder fra Morten:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I publikumsløpet Høydepunktet stilte 16 Oppsal-løpere til start. Her ble det andreplasser til Erik Sagvolden (Åpen AL) og Nils Nikolaisen (H13-14) og tredjeplass til Per-Ivar Nikolaisen (H40).

I morgen er det nye løp fra Losby Gods: NM ultralang, “Ungdomsultra” med Trimtex Cup og nok et publikumsløp. Benytt sjansen til å ta turen over fylkesgrensa, støtt våre løpere og delta selv!

Men det har vært folk i aksjon på flere arenaer i helgen. Petter Fure var Oppsals representant i norgescupen i pre-o, mens Åse og Roar Flydal tok turen til Sørreisa og nordnorsk mesterskap.