13-16Konkurranse

Hovedløpet langdistanse: Solid innsats, fire premieplasser

Oppsal-troppen dro med seg fire premier på en tricky langdistanse i hovedløpet. Terrenget på Hvaler viste seg å by på utfordringer for de aller fleste, og kombinert med litt ekstra HL-nerver ble det nok mer bomming enn vanlig i de fleste klasser.

Liv Keyser sikret dagens beste plassering med sjuendeplass i D15, med Ane Risstad Sundnes på plassen bak. Josefine Steen-Utheim ble nummer ti i D16, mens Julia Brox Rayamajhi ble nummer 11 i D14.

Øvrige Oppsal-løpere plasserte seg over hele resultatlista – sånn skal det være når vi er en av de største klubbene på Hovedløpet. Bare Nydalen (23) og Freidig (15)  hadde flere deltagere enn Oppsals 14.

Trener Dagrun rapporterer om terrenget: “Krevende terreng, og krevende løyper. Vi ser at ganske høye tider har fått gode plasseringer. Terrenget var veldig annerledes enn hva AOOK-løpere er vant til. Vanskelig å ta seg inn hvis man bommet. B-løypene var nok iallefall B+, og A-løypene var et skikkelig A-nivå. Da er det jo enda morsommere å se at våre taklet det godt.”

Og i morgen er det nye sjanser på sprinten som går i Gamlebyen i Fredrikstad!

Fullstendige resultater, strekktider og livelox

Bilder av Oppsal-løperne:

Denne bildekrusellen krever javaskript.