KlubbenKonkurranse

O-ringen: Mange fine prestasjoner, andreplass i elitesprinten

O-ringen er avsluttet for en god stund siden, med relativt stor deltagelse fra Oppsal. På grunn av ferie/OL-dvale har ikke hjemmesida vært helt oppdatert med prestasjonene i Oskarshamn fra dag til dag, men sånn halvannen uke etterpå noterer vi oss at det ble levert mye bra fra de blåhvite, selv om det ikke gikk helt inn sammenlagt i år.

Men Jørgen Baklids andreplass bak Kasper Fosser i Elitesprinten lar seg virkelig høre – helt klart ukas beste enkeltprestasjon fra en Oppsal-løper. (hovedbildet: NOF)

Den dyktige fotografen Terje W. Pettersen fotograferte elitesprinten med norsk fokus, du finner bilder av alle Oppsal-løperne på start i eliteklassen her.

Sammenlagt var det Nils Nikolaisen og Margrethe Wisløff som sto for de beste plasseringene med hver sin tiendeplass i hhv H13 og D21Kort-2. De hadde også de beste etappeplasseringene utenom elitesprinten med tredje- (Margrethe) og fjerdeplass (Nils) på første etappe.

I eliteklassene leverte Ingeborg Roll Mosland den beste sammenlagtplasseringen med 20.plass i D-20E.

På O-ringens resultatside kan du finne både Oppsals sammenlagtplasseringer og resultater i enkeltløp

De to neste årene flytter dette verdens største orienteringsarrangement seg fra Oskarshamn på østkysten og til byer langt nærmere Oslo: først Jönköping sør for Vättern i 2025, drøyt fem timers kjøring fra Oslo – og deretter Göteborg i 2026. Da bør det være mulig å øke antallet Oppsal-løpere betraktelig!

Neste års O-ringen

O-ringen 2026