Konkurranse

Oppsal i Italia: Stadig krutt i beina før avslutningen

Oppsals gjeng i Dolomittene fortsetter å holde trykket oppe før avslutningen i dag med gatesprint i Fai de Paganella. Etter fire løp er det stadig Bjørg Ingunn Fjogstad som har den beste sammenlagtplasseringen – hun holder andreplass i D70, mens Nils Nikolaisen har klatret seg inn blant de ti beste i H13-14 etter litt rusk de første dagene.

Per-Ivar rapporterer:

“Skullerudåsen blir aldri det samme igjen etter løpene her i Dolomittene. Vi har lagt bak oss utallige høydemetere i til tider tynn luft. Alle Oppsal-løperne satte for øvrig rekord på tredje etappe – med fire kilometer fra busstoppen til arena. Her må vi trekke frem troppens yngste, Benjamin, som da tilbakela omtrent 6 ganger løypelengden sin frem og tilbake.

Post 6-7. Nedoverbakke.

Noen av de mer komfortabelt anlagte Oppsal-løperne, navn nevnes ikke, hadde smyget til seg elsykler nede i landsbyen, og fikk en noe lettere reise.

I løypa var det imidlertid ikke lett. Rett opp og rett ned, men en fantastisk skog. Mye bomming på mange i krevende skrålier.

Det samme med fjerde etappe, med tidenes mest kronglete og ikke-lesbare strekk i blant annet M45.

Jeg sliter rundt 12-13.plass, med gamle helter i altfor god form i toppen. Det fine med ferieløp er at det ikke er så farlig, og at utsikt som dette gjør at det fort er glemt:”

Anders viser stigende form