Landslag

JWOC: Ingeborg nummer åtte på mellomdistansen

Ingeborg Roll Mosland gjorde et nytt solid løp med åttendeplass på mellomdistansen i junior-VM. Hun var beste norske løper, 2.27 bak vinneren Lucie Dittrichova fra Tsjekkia, som var 1.20 foran lagvenninne Viktoria Skachova, mens svenske Alma Svennerud tok bronsen ytterligere fire sekunder bak.

Ingeborg har dermed sjuende-, åttende og ellevteplass på de tre individuelle distansene i mesterskapet.

Det ble tsjekkisk også i herreklassen, der Jan Strycek vant foran sveitseren Mathieu Bührer, mens Alfred Bjørnerød knep bronsen sekundet foran svenske Svante Selin. Sondre Olaussen leverte igjen et solid løp med 29.plass. Oskar Mella ble dessverre disket etter å ha løpt forbi en post i et løp som ellers ville holdt til 55.plass blant de 172 startende.