Ola DiltStolpejaktTrening

Sommermoro: Ola Dilt, stolper og treninger tilgjengelig

Selv om man ikke har mulighet til å dra avgårde på ferieløp, men av en eller annen grunn er stuck i Oslo er det ingen grunn til å fortvile altfor mye. For det er mye å velge i:

Ola Dilt

Du har vel ikke tatt alle postene ennå? Ola Dilt-postene er perfekte både til tur og trening. Flere og flere oppdager det. Østmarkas Venner har også en flott artikkel om vår turorientering, der Torgeir Stenstad er intervjuet og har gitt masse informasjon om opprinnelsen til turorientering i Østmarka! Ta deg tid til å lese artikkelen: Ola Dilt – turorientering for hele familien i Østmarka (ostmarkasvenner.no)

Stolpejakt

Lars Ballangrud og May Britt Barli har virkelig stått på de siste månedene. Oppsal hadde ikke stolpejakt i fjor pga at ressursene ble prioritert til O-festivalen, men i år er den tilbake – 24.juni åpnet Skøyenparken/Godliakartet, og 1.august åpner kartet på Manglerud. Det har allerede vært stort besøk på stolpene, så dette er et etterlengtet tilbud! Du kan finne Oppsals stolper på stolpejaktens hjemmeside.

Treningsløyper

Så kan man selvsagt benytte seg av både Oppsals og andre klubbers sommertreningsløyper. I eventor er det mye å velge i. Fra Oppsals side er foreløpig et utvalg av løypene fra Knut Valstads minneløp tilgjengelige som sommerløyper, i tillegg til at hovedtrener Vegard har lagt ut en løype med kuttemuligheter på Puttåsen. Begge disse har postmarkeringer ute.

I tillegg har Christoffer servert en ekstrem postplukk fra Skullerud, den finner du her: Postplukk