Konkurranse

Sommeren er i gang – flere bra løp i Sørlandsgaloppen

Sørlandsgaloppen innledet årets ferieløp, og arenaen på første dag av årets utgave sa virkelig ferieløp med stor F. Sprintkonkurransen som innledet årets galopp, den 59. i rekken, foregikk inne i Bø Sommarland, slik at deltagerne måtte orientere seg forbi både vannsklier og andre installasjoner.

Deretter fulgte tre skogsløp, først et på Eikjamoaene, med løsmasseterreng, før rosinen i pølsa var to løp på Folkestadåsane, området de lokale liker å kalle verdens fineste o-terreng.

Dagrun Brox Rayamajhi i D40 sto for den beste plasseringen på sprinten med sin femteplass.

På dag 2 klatret Kari-Ann Ånensen opp på pallen med tredjeplass i D45. Hun fulgte opp med andreplass på langdistansen på lørdag. På den avsluttende etappen ble det fjerdeplasser til Mila Zaharinova (D35) og Kari-Ann. Olai Stensland Lillevold ble nummer ni i en stor H21-klasse.

Resultater og livelox fra enkeltløpene i Sørlandsgaloppen 2024

Sammenlagt ble det en premieplass for Oppsal, Julia Brox Rayamajhi ble nummer 12 i D13-14.

Kari-Ann Ånensen og Dagrun Brox Rayamajhi tok hver sin fjerdeplass sammenlagt. Tonje Vassend ble nummer fem i D21. Liv Keyser ble nummer 10 i D15-16, mens Olai Stensland Lillevold ble nummer 12 i H21.

Sammenlagtresultater

Alle Oppsal-løpere som er på store eller små ferieløp i inn- og utland oppfordres til å sende bilder og kort rapport til hjemmesida!