Råtassene

Superhelg da fem klubber var på O-troll-leir

Råtassene – og trenerne – har også hatt en helg med masse orientering! Oppsal sto som arrangør av årets leir for vår region.

Lina har sendt denne rapporten: “Omlag 35 barn pluss ledere fra Oppsal, Ås-NMBU, Nordre Follo, Bækkelaget og Lillomarka var samla til o-trolleir på DNT Breivoll gård ved Bunnefjorden i nydelig og varmt sommervær. Måren, Driv, Hauketo, Romsås, Haugerud, Høybråten og Stovner var også invitert, men hadde ingen deltakere. 

Lørdagen ble det to o-økter, hvor deltakerne fikk brynt seg på henholdsvis vanlige løyper og ei økt scrabble-orientering, hvor lagene skulle hente med seg bokstaver på postene og sette sammen det beste ordet eller setningen.

Her var kreativiteten og innsatsen på topp i varmen, og samtlige lag ble premiert dagen etter.

Leirfolket koste seg med pizza, popkorn, frukt, lek og ballspill og opptil flere sjøbad gjennom lørdagsettermidagen, før det ble ei god natts søvn i telt.

Søndagen skulle alle ut og gå merka løype i terrenget, og tegne inn på kartet hvor de gikk.

Samlinga ble avslutta med premieutdeling og vafler, og mer bading for de ivrigste. Flere fikk seg nye o-venner på tvers av klubbene, og vi håper vi ser de fleste deltakerne igjen på Råtasskonkurransen på Sandbakken til helga! “

Bilder fra Anders og Bjørg Ingunn:

Denne bildekrusellen krever javaskript.