RåtasseneTrening

Over 30 møtte opp på Verdens orienteringsuke-trening

Tirsdag var det World Orienteering Week-markering på råtasstreninga, og det betyr litt ekstra morsomme utfordringer og selvsagt litt servering tilslutt. Rundt 35 stykker, både rutinerte råtasser i Oppsal-antrekk og en del nye fjes, pluss mange foreldre, hadde tatt turen til Nøklevann skole, der Tina Kalleson og råtasstrenerne mfl hadde laget et flott opplegg med både rakettløype, labyrint, “magic square” og vanlige løyper.

Det var mye fart og mange ivrige løpere som skulle perse i rakettløypa og løp den utallige ganger. En ekstra utfordring var det nok også at målposten i rakettløypa var på toppen av klatrestativet!

Labyrintene skapte stor interesse blant store og små, og råtassene imponerte med svært bra retningssans i Magic Square – mange løp den flere ganger, både forlengs og baklengs – noen voksne prøvde seg også.

Tilslutt ble det brownies til alle!

Bilder fra Lina:

Denne bildekrusellen krever javaskript.