13-16

Fire Oppsal-løpere klare for Unionsmatchen

Vi gratulerer Julia Brox Rayamahji (D13-14), Nils Nikolaisen og Ulrik Juveli Pedersen (H13-14) og Josefine Steen-Urheim (D15-16) med plass i Akershus og Oslos tropp til Unionsmatchen 2024! De var alle topp 10 i sine klasser etter de tre uttaksløpenSivert Landrø Grindedal (H15-16) var også kvalifisert, men har takket nei til plassen.

Unionsmatchen er en konkurranse mellom ungdommer fra de norske kretsene Akershus og Oslo, Buskerud, Mjøs-O og Østfold og de svenske Bohuslän-Dal, Västergötland, Göteborg og Halland-Skåne. Arrangementet går på rundgang mellom kretsene, og årets utgave foregår i Borås 25. og 26.mai.

Det løpes langdistanse på lørdag og stafett på søndag. I tillegg er det publikumsløp for de som har lyst til å dra ned og være heiagjeng!

Unionsmatchen har vært arrangert siden 1980. Göteborg er tittelforsvarer. Akershus og Oslo har vunnet 13 ganger, senest i 2018 – også den gang med fire Oppsal-løpere i troppen, så kanskje det er et godt tegn?