Landslag

Jørgen tatt ut til verdenscup i Sveits og Italia

Vi gratulerer Jørgen Baklid med plass i Norges tropp til verdenscupkonkurransene i Sveits og Italia!

Ni menn (Kasper Fosser har friplass på individuell sprint som regjerende verdensmester) og åtte kvinner er tatt ut til årets første verdenscuprunder. Det er to konkurransehelger; knockoutsprint og individuell sprint i Sveits 24.-26.mai og sprint og sprintstafett i Italia 1-2.juni. Å få vise seg fram her er svært viktig med tanke på å komme seg til VM i Edinburgh i juli, at nåløyet er trangt for sprinterne er det ingen tvil om – fjorårets doble norgesmester Ulrik Astrup Arnesen er f.eks reserve.

Troppen:

Menn: Tobias Alstad (Frol), Jørgen Baklid (Oppsal), Cornelius Bjørk (Bækkelaget), Eirik Langedal Breivik (NTNUI), Håvard Sandstad Eidsmo (Freidig/IFK Gøteborg), Mats Eidsmo (NTNUI), Kasper Fosser (Heming/IFK Gøteborg), Elias Jonsson (Nydalen/IFK Gøteborg), Isak Jonsson (Nydalen – kun individuell sprint).

Kvinner: Andrine Benjaminsen (Lillomarka/Pan Århus), Victoria Hæstad Bjørnstad (Fossum/IFK Gøteborg), Ane Dyrkorn (NTNUI), Ingeborg Rygg Eikeland (NTNUI), Lene Berg Hanssen (Byåsen), Marie Olaussen (Fredrikstad/Stora Tuna), Gjendine Gjelstad Rebård (NTNUI), Pia Young Vik (Nydalen/OK Linné)

Les intervju med landslagssjefen på NOFs hjemmeside