Konkurranse

Oslo City Cup: tre pallplasser på jaktstarten

Jørgen Baklid, Kjell Winther og Ingeborg Roll Mosland sikret alle pallplasser på jaktstarten som avsluttet årets Oslo City Cup. I H17 leverte Jørgen en knallavslutning og hadde klart raskeste tid på jaktstarten, halvminuttet bedre enn nestemann. Det holdt til å løpe seg opp fra tredje- til andreplass, men det var litt for langt opp til landslagskollega Ulrik Astrup Arnesen, som sikret totalseieren. Aksel Nikolai Aubert har også levert solid i vårens tirsdagssprinter, tok sjetteplass i H17 og var beste juniorløper totalt. Serhii Kiziev ble nummer 11 i H17.

Kjell Winther hadde bestetid i H70 på jaktstarten, og sikret dermed andreplass i klassen.

Ingeborg Roll Mosland tok en klar tredjeplass i D17 – her var det ingenting å gjøre med Anne Margrethe Hausken Nordberg (Nydalen) og Josefine Lind (Heming), men Ingeborg hadde tredje beste tid i finalen og over minuttet ned til nummer fire. Det er ingenting å si på laginnsatsen til Oppsal, med sterke plasseringer til Margrethe Wisløff (7), Ingvild Maalen-Johansen (9) og Tuva Berger Gjelstad (12).

Det ble også et knippe sure fjerdeplasser: Josefine Steen-Utheim (D15-16) og Sivert Landrø Grindedal (H15-16) var henholdvis 38 og seks sekunder fra pallen. I H13-14 var det igjen en formidabel laginnsats, med fjerdeplass til Nils Nikolaisen, åttendeplass til Ulrik Juvli Pedersen og med Nicolai Moli, Oscar Torp Nedrelid, Magnus Syversen Gihle og Sander Vuong Medhus på plassene 10 til 13.

Jaktstartresultater

Bilder fra Per-Ivar og Anette: