KlubbenStafetter

Tiomila: første informasjon om reiseopplegget

Natt-testløpet er gjennomført, en del nyttig bomming unnagjort og i morgen, fredag, er det en uke til bussen går fra Oslo og østover til arenaen for den første av årets store internasjonale stafetter. Tiomila har som kjent gjennomgått en del endringer før årets utgave, blant annet er det to nattetapper i Damkavlen og omstart i både dame- og herrestafetten. Dessuten starter Ungdomsstafetten senere på lørdagen, noe alle mellom 13 og 16 garantert er fornøyde med.

REISEOPPLEGG – RASKT SKISSERT

Hovedtyngden av troppen (de som ikke drar på pre-camp tidligere) kjører buss fra Oslo. Avreise med buss 1300 fra Ulsrud T-bane.

Ingvild Maalen-Johansen er bussjef.

Stopp på Bergvik som vanlig for pause og innkjøp av diverse til helgen.

Overnatting på Best Western i Södertälje. Romliste kommer etterhvert.

Avreise til arena på lørdag ca tre timer før starten på ungdomsstafetten.

Lagoppstillingene kommer når siste uttaksløp har blitt gjennomført. Vi har topptelt på arena med gulv og varme til å bruke gjennom natta. I tillegg har vi et par teltplasser til soving gjennom natten.

Vi tar med klubbtelt, men det er også mulig å ta med egne telt hvis dere har det. Vi prøver å få inn førstelagsløpere på precamp-huset.

I tillegg har vi 4 hotellrom 1500 meter unna arena som kan brukes gjennom natten. Logistikken der tar vi når det nærmer seg.

Buss hjem til Ulsrud når siste løper er i mål, igjen med stopp på Bergvik for middag og innkjøp av godis etc.

PAKKELISTE

Det kan være kaldt på Tiomila, spesielt hvis man vil være våken på natta og følge stafettene, eller henge rundt med andre løpere. Her er pakketipsene fra 2018:

Dunjakke (regnjakke?), støvler, sokker, varmere sokker, ullgenser, superundertøy, sovepose, liggeunderlag (oppblåsbart?), campingstol (?), powerbank/nok strøm på mobilen, bankkort, o-tøy, o-sko, overtrekk, kompass, reservekompass(eller låne), SI-brikke (de som har), bok/film til bussen. Selvsagt alt du måtte ha av Oppsal-merch. Det er lurt å ta med lykt selv om du ikke skal løpe natt.

Sjekk yr på torsdag og legg i mer varmt tøy eller regntøy hvis det ser ut til å bli nødvendig.

TIOMILA 2024

Konkurransene foregår i Nynäshamn, noen få mil sør for Stockholm.

hjemmesiden til Tiomila finner du alt om tidspunkter, etappelengder, tv-sendinger osv

(foto fra 2018: Snorre)