Konkurranse

Oslo City Cup: Ingeborg med utklassingsseier i løp 4

Ingeborg Roll Mosland utklasset D17-feltet i den fjerde runden av Oslo City Cup. Hun var hele 57 sekunder foran nummer to etter et kvarters løping i gatene rundt Jordal og Kampen, og tok sin første seier i årets cup.

Det var nok en gang stor deltagelse fra Oppsal i den tradisjonsrike sprintorienteringscupen – Oslo City Cup arrangeres for 29. gang i år! 70 løpere, spredt over alle klasser leverte herlig innsats. Det ble pallplasser til Kjell Winther (H70) og Espen Aubert (H40), mens Sivert Landrø Grindedal igjen viste at han har fått godt tak på sprintdisiplinen med fjerdeplass i H15-16. I D15-16 ble det topp ti-plassering både til Josefine Steen-Utheim (nr 5) og Ane Risstad Sundnes (nr 7).

Gjengen i H13-14 har vist både topp og bredde i hele vår, og tirsdag var nesten en tredjedel av de startende i klassen fra Oppsal! Nicolai Moli ble nummer seks, Nils Nikolaisen nummer sju og Magnus Syversen Gihle nummer ni.

Jørgen Baklid hadde beste kilometertid av Oppsals løpere, 3.48! Det holdt til femteplass i H17. Margrethe Wisløff fulgte opp Ingeborgs seier med niendeplass i D17, mens Kari-Ann Ånensen ble nummer fire i D40.

Alle resultater

Dette var siste sjanse til å skaffe seg gode posisjoner før jaktstarten som avslutter Oslo City Cup, og det er mange som snuser på pallplasseringer før finalen: Nils skal gå ut 1.16 bak lederen i H13-14, Sivert har femti sekunder opp til pallen i H15-16, Ingeborg holder tredjeplassen sammenlagt i D17, Jørgen går ut 1.12 bak teten og 24 sekunder bak andremann i H17, mens Dagrun og Kari-Ann ligger på fjerde- og femte i D40.