Konkurranse

Smaaleneneløpet: Vegard med sterk seier

Vegard Jarvis Westergård leverte et solid løp og vant H21E i årets utgave av Smaaleneneløpet. Han var 50 sekunder foran NTNUIs Sander Arntzen, mens Alan Cherry fra Nydalen tok tredjeplassen. Det var et stort felt med over seksti startende.

48 Oppsal-løpere stilte til start i Smaaleneneløpet, som i år kunne by på helt jomfruelig orienteringsterreng på Skimtefjell nær Spydeberg. Arrangørene lokket med virkelig kremterreng, og de hadde sine ord i behold, åpne rygger, mye berg i dagen, store (og våte) myrer – men også litt hogst og grønne striper på kartet nærmere arenaen på Myrberg skistadion.

I juniorklassene tok Tuva Berger Gjelstad en flott andreplass i D17-18, og holdt blant annet juniorlandslagets Sigrid Schmitt Gran bak seg på resultatlista. Sondre OIaussen ble nummer tre i H17-18, Ingeborg Roll Mosland fikk samme plassering i D19-20.

Thor Mella ble nummer to i H17AL, mens Kari-Ann Ånensen ble nummer tre i D45.

Ungdommene våre fulgte opp den fine løpinga i Lørdagskjappen. Nils Nikolaisen og Julia Brox Rayamajhi har hatt en flott helg med pallplasser begge dager – søndag ble det andreplass på begge. Også de øvrige ungdommene viser mye god løping og kort tidsmessig avstand til tetplassene, selv om det naturlig nok svinger litt, det må man regne med i ungdomsklassene!

Resultater fra Smaaleneneløpet (stadig med noen forbehold, arrangørene har hatt utfordringer med tidtagersystemet).

Bilder: