Konkurranse

Lørdagskjappen: vrient, teknisk terreng, mange gode prestasjoner

Hele 54 Oppsal-løpere fant veien til en av o-idrettens Vårklassikere, nemlig Lørdagskjappen i Moss. I år i et ganske så utfordrende, og trolig tio-relevant, terreng rett ved E6.

Nesten 1200 deltagere hadde funnet veien til på Årvolltangen, rett ved Storebaug. Nok en gang imponerte Oppsals ungdommer. Nils Nikolaisen tok seieren i H13-14 – her fulgte Tore Berger Gjelstad opp med en flott åttendeplass. Julia Brox Rayamajhi tok tredjeplassen i D13-14. Josefine Steen-Utheim ble nummer ti i det store feltet i D15-16, mens Sivert Landrø Grindedal ble nummer 11 i H15-16.

Trener Per-Ivar sier følgende:

Det var jo ikke noe lettlest terreng, så dette var strålende innsats. Alle hadde nok litt tidstap i dag, så det var de med med minst bomming som hevdet seg. Valuta for vårens o-tekniske økter i kronglete skog.

I juniorklassene leverte Christoffer Ånensen det beste resultatet med andreplass i H17-18. Vegard Jarvis Westergård ble nummer fire i H21E2.

Blant veteranene viser Bent Erik Skaug at Långa på H500-laget i tio er under kontroll, han løp inn til tredjeplass i H55. Kari-Ann Ånensen tok fjerdeplass i D45.

Og så merker vi oss ikke minst at Sagvolden-navnet er tilbake på resultatlistene i Oppsal-drakt – med flere generasjoner representert. Erik hadde nest beste tid i Åpen AL, mens Tore tok med seg Hedda i N-Åpen. Velkommen tilbake!

Resultater fra Lørdagskjappen

Bilder: