OCC 3: topp stemning og gode resultater på hjemmebane

Flott ramme ved Skullerudstua, sol og fine løyper var stikkordene da vi arrangerte den tredje runden av Oslo City Cup.

Det var nesten 600 startende – 73 av dem fra Oppsal, og det ble mange gode resultater og enda flere gode sprintopplevelser. Vi noterer oss flere rekrutter som har fullført sprintløypa, svært få disk og mange fine plasseringer.

I seniorklassene ble det tredjeplass til Ingeborg Roll Mosland i D17, mens Sondre Olaussen (hovedbildet) ble nummer fire i H17.

Erik Persson tok en suveren seier i H40, her ble Espen Aubert nummer ni, mens Vigdis Hobøl og Dagrun Brox Rayamajhi tok dobbeltseier i D40. Her fulgte Kari-Ann Ånensen opp med femteplass.  Kjell Winther ble nummer tre i H70.

I H13-14 fortsetter Oppsal-gutta å gjøre det skarpt, denne gang med tre blant de ti beste: Nils Nikolaisen (nr 2), Ulf-Håkon Jordin (nr 7) og Magnus Syversen Gihle (nr 10). Julia Brox Rayamahji tok en fin sjetteplass i D13-14.

I de eldste ungdomsklassene ble det en sterk femteplass til Sivert Landrø Grindedal i H15-16, mens Josefine Steen-Utheim og Ane Risstad Sundnes ble nummer 8 og 9 i D15-16.

Alle resultater Bilder fra løpet

Takk til løypelegger Jørgen, løpsleder Endre og arrangørstaben for et flott løp!

Kondis har også skrevet om løpet.

God stemning ved starten – litt annerledes enn snødrevet på Tveita i fjor!

Fjerde runde av Oslo City Cup arrangeres på Jordal 23.april. Nydalen er arrangør, og da er det siste mulighet til å forbedre posisjonen sin før den avsluttende jaktstarten!

Påmelding til fjerde løp