Er du klar for tio?

Til våren deltar Oppsal på Tiomila for femtiende gang – det er flere starter enn noen annen norsk klubb. Torsdag var det avspark for til-prosjektet 2018 med trening først og godt besøkt møte etterpå.

Halvor, som er en av initiativtagerne til prosjektet sammen med Thor, Anette og Ludvig, orienterte om planene så langt. Tiomila 2018 skal gå i Nynäshamn, sør for Stockholm, helt ute i skjærgården. Terrenget er relativt ubrukt, men det finnes noen karteksempler.

Hotell fra fredag til lørdag ganske nær løpsområdet. Det leide huset ligger ca ved 225-markeringen.

Tio-prosjektet har full backing fra styret, og intensjonen er ikke bare at Oppsal skal stille flere lag i 2018, men at tiomila og de andre stafettene skal være med på å bygge klubbmiljøet. Det trengs både løpere og støtteapparat/serviceteam, det er lagt opp til ulike reiseopplegg alt etter ønsker, det er leid et hus 25 minutter fra arena og ikke minst satses det på flere telt på arena, helst ett med servering og storskjermtjeneste.

Precamp-base leid på Airbnb med gode muligheter for økter i relevant terreng!

Alt dette må organiseres, så om man tenker at det å løpe etappene blir i heftigste laget er det likevel mulig å bli en del av Oppsals Tio2018-satsing!

Målsettingen er minst to lag i hver klasse: ungdom, damer og herrer. Det trengs både hardtsatsende løpere og “andrelagshelter” som tar de lengste etappene på andrelagene. Førstelag skal ha stort fokus på å prestere, andrelag skal først og fremst fullføre – men felles er at det skal bygges klubbfellesskap og skapes gode opplevelser.

Målet er å få flest mulig motivert og bevisst på at de vil løpe tiomila allerede nå – og ikke minst sørge for jevnlige tio-treninger framover. Den neste er berammet til 14.desember! Og håpet er at tio-prosjektet hjelper til med å bygge entusiasme før øvrige stafetter og løp neste sesong. Det er bra trykk i Oppsal for tida, la oss vise det på arenaene framover!

Dette blir definitivt ikke siste gang Tiomila 2018 nevnes her på hjemmesiden, så venn dere til tanken på å gjøre en innsats for en av Norges mest tradisjonsrike tio-klubber siste helg i april! Alle over 13 kan delta i stafettene, og det er i tillegg åpne løyper for de som vil heie i stedet for å løpe på stafettlagene.

Her er tiomilas hjemmeside: http://www.10mila.se/index.php/sv/10mila2018/79-10mila-2018/403-10mila-2018

Spørsmål kan stilles til Halvor, Thor, Anette eller Ludvig. Her kan dere se presentasjonen: