13-16Junior og seniorKonkurranse

Ås Night and Fog: ingen tåke, men dårlige batterier

I går sluntret et knippe Oppsal-løpere unna kortintervallene for å prøve seg på høstens første løp i Ås Night and Fog.

Olav Johannes leverte best av klubbens sju representanter med en 10.plass i H17AL. Kristoffer fulgte på 12.plass, mens Thor endte som nummer 19. Ludvig som var fjerde deltager i den lengste løypa var en av løperne som opplevde at det ble for kaldt for batteriet, men han hadde flaks da det skjedde på strekket ved fylkesveien.

I H17AK, som hadde det største startfeltet, ble Truls nummer 13.

Jakob  i H13-16B hadde også kranglete batteri, det ga opp allerede ved post 2, men han kom seg til mål med lykt-assistanse fra Arild i Åpen B. Riktignok etter noen “hjertet-i-halsen”-minutter da også den lykta krevde litt reparasjon i mørket. Det er mye å hente på å gå skikkelig over utstyret…

Det var krevende, diffust og grønt natt-terreng på Eldor-kartet (samme som Kvistkvaset og Ås sitt løp i Follokarusellen), men frost i bunnen, frostrøyk i lufta og tynt snølag gjorde at det var trolsk og fin stemning i skogen. Arrangørene hadde gjort en god jobb og serverte et hyggelig arrangement med fri starttid mellom 18 og 19, gode løyper og stort bål på arena. Over 100 løpere stilte opp i kulda. Neste løp i Ås Night and Fog går tirsdag 5.desember, og fortsetter deretter med flere løp etter nyttår – dette er kanskje den eneste godkjente grunnen for å stå over intervaller i vinter!