Tiotrening+infomøte torsdag 23.november!

Denne uken utgår fellestreningen på onsdag pga tiotrening+infomøtet som vi skal ha på Oppsal Arena. Opplegget på torsdag er for ALLE potensielle tioløpere. 13-100 år!!!
Planen for treningen:
Fellestart med gafling for alle med start kl.18.00 fra bommen innenfor Solbergliveien. Oppmøte er rett nedenfor bommen, der hvor vi har hatt råtass/ungdomstreninger denne høsten. For de som ikke vil løpe fellestart blir det mulighet for å starte rett etter 18.00, vi håper allikevel de aller fleste blir med på fellestarten. Det er sommerfugl gafling så hvis noen vil løpe sammen kan vi organisere dette på forhånd. Fint hvis man da er ute i god tid så man får riktige kart.
Det er to løypelengder, en på 4.8 km og en på 3.5 km. Løypene er laget slik at de skal passe for de som er gamle nok til å løpe tiomila i 2018.
2018 er altså året hvor Oppsal kommer til å delta for 50. gang i tiomila, dette mener vi at bør gi en lyst for alle til å være med på vårens store stafett for klubben. 
Etter at man har kommet i mål går man rett til Oppsal Arena for å dusje og skifte før infomøtet starter 19.30. Vi håper at så mange som mulig prioriterer denne kvelden med trening+ info før tiomila. Hvis man ikke kan komme på treningen håper vi hvertfall at dere kommer på infomøtet. Vi håper at alle som enten er førstegangs tioløpere eller erfarne rever møter opp og skaper en bra sosial kveld for alle!