Nord Jysk sesongstart 8. mars-11. mars 2018

 

Snart er det tid for sesongstart 2018. I tradisjonens tro blir det også denne gang en tur til Nord Jysk i Danmark. Påmeldingen er åpnet i eventor.  Det er reservert plass til 40 personer på båten hjem. Håper alle de 40 plassene tas i bruk.

Litt praktisk info:

Det er ingen ledere som har ansvar for “de unge” på tur. De under 16 år må være med en ansvarlig person. Alle reisende må ha med norsk pass (eller melde fra til reiseleder om utenlandsk pass). Det blir en egenandel. I fjor var det 1000 kr for de under 18 år og 2000 kr for de over 18 år.

Påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2336

Avreise i privatbil fra Oslo torsdag 8. mars. Vi drar med Stena Saga kl 1930, og sover oss ned til Danmark. Fredag er det trening i dansk terreng før  innkvartering på Skallerup seaside hytteområde. Dette stedet har et badeland som vi kan benytte. Fredag kveld er det mulighet for nattløp i de danske skoger. Lørdag og søndag er det “vanlig” løp. Klassetilbudet er stort, så det kan være lurt å studere innbydelsen før en melder seg på. (Legger ut foreløpig innbydelse på Facebook) Vi bruker så mye av lørdagen og søndagen  som mulig til å være på samlingsplass. Det jobbes for tiden med et felles måltid lørdags kveld (men er ikke bekreftet enda). Etter løpet søndag reiser vi innom hyttene (nytt i år) tar en dusj og pakker sakene våre før vi finner ferja i Hirtshals. Om bord er det bestilt buffet, så vi spiser oss til Larvik. Dersom hele reisen skjer uten forsinkelser bør de fleste være hjemme i Oslo før midnatt.

Innbydelsen: http://nordjysk2dages.dk/jom3/images/nj2d/2018/nj2dindbydelse%20med%20overnatning.pdf

De påmeldte vil få ytterligere reiseinformasjon i forkant av reisen.