Göingefejden: 4 min bak teten i sterkt WRE-felt

Vegard Jarvis Westergård og Jørgen Baklid holdt seg fire og et halvt minutt bak vinner Emil Svensk i Göingefejden. Svensk vant foran Gustav Bergman og Martin Regborn, en pall som like gjerne kunne vært et svensk VM-lag. Vegard på 36.plass var 4.06 bak, mens Jørgen på 43.plass var 4.23 bak. Det var kun to nordmenn foran dem på lista, Eskil Kinneberg og Niels Christian Hellerud.
Olai Stensland Lillevold fikk også plass i M21E1 etter gårsdagens fine løp, og leverte en 58.plass, 6.01 bak.

To Oppsal-løpere stilte til start i W21E2. Margrethe Wisløff ble nummer 16, Tina Kalleson fulgte to plasser bak. De var drøye tre og et halvt minutt bak vinneren Olivia Hahn (OK Linné).

Sondre og Ask Olaussen fortsetter å gjøre solide løp i juniorklassene. Sondre ble nummer 31 i H18E, Ask nummer 33 i H20E.

Resultater

Søndag er det stafett – første runde i Swedish Relay League. Damestafetten starter 0930 og herrestafetten 1130. Alt streames for en meget billig penge på IOFs TV-sider: https://tv.orienteering.sport/