Husk internpåmelding til stafetter – Jukola-frist søndag

Sesongen nærmer seg med stormskritt, og de ivrigste har allerede vært gjennom de første vintersamlingene. Konkurranser, selv i Norge, er rett rundt hjørnet.

Allerede nå er det åpnet påmelding til de store stafettene og NM-uka i eventor.

Det er kortest frist for Jukola – den første påmeldingsfristen til gigantstafetten i Finland (bildet!) går ut allerede søndag kveld (17.mars). Dette er bl.a for at klubben skal kunne sikre flybilletter til en fornuftig pris. Tre timer før fristen har 27 løpere meldt sin interesse, slik at Oppsal muligens holder stø kurs mot tre herrelag og to damelag i Kauhava 15. og 16.juni. Det er løpere fra junioralder og eldre som er aktuelle for Jukola.

Du melder din interesse her. For mer info om Oppsal i Jukola, kontakt Ludvig Rødnes eller hovedtrener Vegard Jarvis Westergård.

Før Jukola er det uansett tid for Tiomila i Nynäshamn sør for Stockholm 4.-5.mai. Her sikter klubben mot å ha med både flere ungdoms-, dame- og herrelag og et veteranlag i herreklassen. For første gang skal damene løpe natt i Tiomila. Som vanlig blir det busstur fra Oslo til Stockholm.

Dette blir en herlig tur hvor det i tillegg til løperne også gjerne er en del som drar med som heiagjeng og støtteapparat. 37 stykker har allerede meldt seg til Tiomila, fordelt på alle fire stafettene, så her vil de blåhvite markere seg på arenaen. Frist for påmelding er 1.april. Du melder deg på her.

NM-uka i Verdal er et stykke fram i tid, men internpåmeldingen er åpen allerede – frist 1.august. Det er fire konkurransedager fir junior- og seniorløperne: langdistanse 5.september, kvalifisering mellomdistanse 6.september (kun senior), mellomdistansefinaler 7.september og stafett 8.september. Meld deg på her

Rosinen i stafettpølsa er 25-manna ved Stockholm 12.-13.oktober. Her åpnet påmeldingen for årets stafett på bussturen hjem fra fjorårets suksess. På 25-manna er det etapper for løpere i alle aldre, og vi har satt oss det hårete målet fire lag i 2024. Du kan bli del i ett av dem ved å gjøre som 61 andre allerede har gjort og melde deg på her!