Vi trenger arrangører til vårens torsdagsløp – fyll ut skjema

Snøen forsvinner fra terrenget i voldsomt tempo (vi ser bort fra det nærmest årlige snøfallet i midten av mars), og det er på tide å planlegge vårens aktiviteter.

Det er ønske om å fortsette med lavterskel-tilbud på torsdagene, men det krever at medlemmene stiller opp som løypeleggere. Det er både gøy og lærerikt å legge løyper! Selv om du ikke har lagt løyper før, er usikker på nivåene eller trenger oppfriskning på løypeleggerprogrammene er det ingen grunn til å ikke melde seg, vi sørger for at du får assistanse og oppfølging!

I var løypetilbudet A-lang, A-kort, B og C/N, det virket som om de fleste fant en løype som passet dem da.

Å arrangere torsdagsløp sammen med andre medlemmer er også en flott mulighet til å bli kjent med flere i klubben.

Vi satser på å gjøre som i fjor, veksle litt mellom nærterreng og områder litt lenger til skogs. Tanken er å ha første løp torsdag etter påske, selvsagt med forbehold om at snøforholdene tillater det. I fjor kjørte vi tidtaking på alle løp, men vi har lekt med tanken om å kun bruke livelox-enheter.

Veldig bra om alle kan fylle ut dette skjemaet. Det gjelder løpene i vår, og så tar vi høsten etterhvert.

Torsdagsløpsarrangører 2024