Internpåmeldinger til Tiomila, Jukola og NM-uka

Påmeldingene til vårens to store stafetter og NM-uka til høsten ligger nå åpne i Eventor.

På Tiomila er det i år noen endringer, nytt for i år er at det er 6 etapper for damer, med omstart etter to nattetapper på søndagsmorgen kl 07.00. Herrene løper først 3 dagetapper og har omstart kl 23.30 med långa natten. Ungdomsstafetten er ikke endret, men starten er først kl 14.00. Stafetten går 4.-5.mai i Nynäshamn rett sør for Stockholm, på samme arena som i 2018, Kvarnängens idrottsplats. Mer info i eventor.

Vi trenger både reiseledere og lagledere, lagledere på herre og damelagene får dekket full egenandel! Vi håper at noen av dere har lyst til å bidra som dette på turen, skal vi få til en best mulig tur for alle er vi like avhengig av gode lagledere som løpere!

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5555

Påmeldingen til Jukola er også åpnet, her ber vi om rask påmelding fra de som har lyst til å være med.

Vi har booka 28 flybilletter som kan endres på navn, disse vil vi gjerne få avklart fortest mulig hvem som skal ha for å unngå ekstra kostnader. Vi har i første omgang meldt på to herrelag og to damelag. Skulle det vise seg at det er aktuelt med et lag til vil det bli tatt en vurdering på dette.

Per-Ivar har booket et stort hus fra onsdag med bare ti minutters kjøring til arena, dette kommer til å bli en fantastisk klubbtur så her er det bare å melde seg på så fort som mulig!!

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5174

På NM-uka ordner klubben felles overnatting, mens løperne selv må dekke reise. Fint også her med relativt raskt påmelding slik at vi får avklart antall hotellsenger og evt leiebiler. Her håper vi spesielt mange blir med for å løpe NM-stafett på søndagen!

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5554