Klubben

Infokveld med planene for 2024-sesongen – møt opp

Absolutt alle medlemmer ønskes velkommen til klubbkveld med informasjon om planene for 2024-sesongen – det skjer i Oppsal Arena. Det er hovedtrener Vegard Jarvis Westergård som har ansvaret, og han frister med følgende:

Det blir et møte hvor vi går gjennom sesongen og alt det gøye som alle i klubben har mulighet til å være med på. Dette passer for alle grupper løpere, enten om du er junior, senior, råtass eller gråtass.

Foreldre oppfordres også til å komme hvis de vil ha litt bedre innsikt i hva som står på planen for sesongen og hvor barna skal sendes rundt i Norge og utenlands.

Det blir servert kveldsmat og det legges opp til at møtet passer fint med en løpetur i forkant. Det finnes garderober på Oppsal arena som kan brukes. Hvis du ikke har fått hentet genser/skjerf/bøttehatt, vil det nok være mulig å ordne det her også.

Hva: Gjennomgang av sesongen + litt artig
Hvor: Oppsal Arena møterom
Når: mandag 12.feb kl 19.30
Hvorfor: Få oversikt over sesongen og/eller hilse på de andre i klubben og få seg litt kveldsmat.

Og når det gjelder det siste punktet – topp om du melder deg på i slack-kanalen “hele klubben” hvis du ønsker mat.