Junior-VM: Ingeborg åpnet med 8.plass på sprinten

Ingeborg Roll Mosland ble nummer åtte på sprinten, den første øvelsen i junior-VM i skiorientering. Hun var 1.32 bak den svenske vinneren Elsa Brandt. Sverige tok også sølvet ved Ella Turesson, mens Finlands Lotte Line Ekström tok den tredje pallplassen.

Ingeborg lå på fjerdeplass på mellomtid, men tapte altså litt mot slutten av løpet. Hun hadde 56 sekunder opp til pallen. Selv om medaljene uteble, var det solid laginnsats av de norske jentene, med tre løpere blant de ti beste. Marie Kravdal (Gjø-Vard) var best med sjetteplass, mens Nydalens Eira Skaarer Wiklund ble nummer ti.

Liveresultater her

Også de norske gutta havnet utenfor medaljene. Ole Gunnar Kleppa Madslien var beste nordmann med sjetteplass, 1.22 bak vinneren Olle Ilmar Jaama fra Estland. Sølvet gikk til Sveits ved Corsin Müller, bronsen til tsjekkiske Marek Sterba.