13-16Junior og seniorKlubbenRåtasseneVeteran

Klubbkveld med premieutdeling mandag 20.november – alle grupper!

Sett av mandag 20.november – fra klokka 18 og utover blir det klubbkveld på Golia velhus. Det blir et knallbra program med premieutdelinger fra årets ulike klubbmesterskap, høydepunkter fra sesongen og informasjon om alt det spennende som venter i 2024.

Vi håper spesielt at både mange ferske o-løpere og familiemedlemmer og de mange nye Oppsal-løperne som har meldt seg inn i høst tar turen og benytter sjansen til å treffe og bli kjent med klubbkamerater. Det blir servering av kaker, saft og kaffe og kanskje et par konkurranser. Og en av årets store nyheter er at de to antatt forsvunnede vandrepremiene, for herrer senior og damer junior, er lokalisert etter solid arkeologisk detektivarbeid!

2022: Ask får vandrepremien som klubbmester i herrer junior.

Mer detaljert program kommer senere, men meld dere på!

Påmelding her innen søndag 19.november. Dersom du ikke har eventor-bruker kan du sende en epost til arildand@gmail.com