Skumleløpet ble årets nest beste “Sats ungt”-arrangement

Det heftige nattløpet “Skumleløpet”, arrangert av Oppsals ungdommer, tok andreplassen i NOFs kåring av årets beste “Sats ungt”-arrangement! Det betyr 15.000 blanke kroner i premie! Det var Nydalens ungdommer som vant med “Døpeløpe”.

Synne og Vinjar på “Døpeløpe” 2023

Juryen skriver følgende om Skumleløpet: “Det var knallhard konkurranse om kåringen av årets sats UNGt arrangement. Bak Nydalens SK og Døpeløpet som blir premiert med kr 25 000, finner vi på en sterk andreplass Oppsal Orientering som blir tildelt kr 15000. Ungdommene og juniorene arrangerte Skumleløpet, årets skumleste sats UNGt, med Halloweenstemning, kostymer, kreative påfunn, skumle historier og bålkos som avslutning. Et veldig morsomt løp med mange gode tilbakemeldinger fra de 75 deltakerne.”

Skumleløpet hadde over 70 deltagere – les referatet fra løpet her!

Og les mer om kåringen hos NOF – her finner du også presentasjonen av løpet fra digital kompetansekveld.

Vi gratulerer gjengen med et flott gjennomført arrangement – og med anerkjennelsen fra o-Norge!