Klubben

Huk Grand Prix – sponsorløp for Daimyo og Livelox

På en fantastisk flott høstdag var det duket for det prestisjefylte “Huk Grand Prix”. I strålende sol og frisk vind fikk noen av klubbens sponsorer i Daimyo og Livelox, samt inviterte fra Hawk bryne seg på fartsfylt og til tider krevende orientering sør på Bygdøy. En fin blanding av toppløpere og nysgjerrig nybegynnere ble alle utstyrt med kart, kompass og livelox-tracker. Til nybegynnernes store begeistring var det med alt fra tidligere vm-medaljør Anders Nordberg til Oppsals egen verdensmester Jørgen Baklid. Ikke hver dag man får måle seg med så gode løpere!
Til stor underholdning og fascinasjon for deltakerne, kunne man rett etter målgang se sitt eget løp, men også sjekke ut hvor kollegaen bommet seg bort i sanntid. Med god hjelp av livelox sine utsendte i Mats Troeng og Tommaso Scalet, kom alle trygt tilbake til arena med et stort smil om munnen.

Etter løpet var det duket for en samling med mat og visning av gps, samt en spennende spørsmålsrunde med både Anders Nordberg og Jørgen Baklid. Selv om bransjene til disse to og våre sponsorer er svært forskjellige, er det utvilsomt mange erfaringer og visdom som kan læres av hverandre.
Det som kom tydelig frem var den gjensidige fascinasjonen av det store potensialet i orienteringssporten og hvordan blant annet livelox jobber iherdig med å løfte den enda et hakk.

Gledelig for rekrutteringsdepartementet i klubben, så var det flere som ønsket å løpe mer orientering fremover. Så ikke bli overrasket om det er noen nye fjes fra Daimyo som suser gjennom OCC til våren!

(tekst og foto: Vegard Jarvis Westergård)