KlubbenTrening

Gjør som mesterne – test kremterrenget i høstferien

En verdensmester og en veteranmester (og ganske mange andre) kan ikke ta feil: løypene på Durud-kartet må prøves. For høstens siste torsdagsløp la Bent Erik Skaug nydelige løyper på den delen av det gamle Durud-Rausjø – kartet som Jan Sverre Edstrøm har rukket å oppdatere så langt.
Med utgangspunkt fra Bysetermåsan er det altså mulig å få seg en tilnærmet sti-fri tur i Østmarka!
Bent Erik rapporterer fra torsdag:

«28 deltagere og veldig bra tilbakemeldinger på terreng og kart. Karttegneren stilte selv i AK og har etter runden fått meg seg et par unøyaktigheter han skal rette opp. Det var Jukola-vinnere, en Tio-vinner, en verdensmester, en veteranmester. En løper som ikke hadde løpt på 10 år, en som løp sitt 3.løp og fullførte AK – og generelt god stemning.»

Tommel opp for terrenget!

AK og AL henger ute i høstferien, markert med små treningsskjermer. Kartene finner du i Slack, i gruppa #juniorsenior, sammen med andre kortreiste øktforslag for høstferien!