Ny klar seier sikret norgescupen sammenlagt

Ingeborg Roll Mosland leverte et nytt, imponerende løp da hun både vant mellomdistansen i norgescupfinalen og sikret seg norgescupseieren i D17-18 sammenlagt. Med tiden 19.41 på 3,25 km hadde Ingeborg den nest beste kilometertiden av samtlige dameløpere i aksjon (6.03 – kun Pia Young Vik, som vant like overlegent i D19-20 var bedre). Ingeborg var 1.25 foran Anna Taksdal (Ganddal) og 2.23 foran Marie Scheele (Nydalen).

Dette var Ingeborgs sjette seier i norgescupen i år.

I H17-18 ble det åttendeplass til Christoffer Ånensen og tiendeplass til Sondre Olaussen. Sammenlagt var det Sondre som gjorde det best i denne klassen, med åttendeplass.

I H19-20 ble Ask Olaussen nummer 13.

13 Oppsal-juniorer har tatt norgescuppoeng denne sesongen.

For 16-åringene var det O-idol i Tromsø. Synne Syversen Gihle leverte et meget bra løp og endte som nummer seks i konkurranse med landets beste 16-åringer. Synne var sju minutter bak den suverene vinneren Ronja Götsch Iversen fra arrangørklubben BUL-Tromsø, men tapte fire av dem på de første 1,3 kilometerne. Deretter hadde hun fjerde beste tid og løp seg opp fra 14. til 6.plass!

I H21 markerte Oppsal seg meget sterkt, med fjerde- og femteplass til Håkon Raadal Bjørlo og Vegard Jarvis Westergård. De var 2.27 og 2.42 bak Eirik Langedal Breivik, men NTNUI-løperen var i en klasse for seg og vant med hele 1.56, slik at det blir en meget spennende jaktstart i morgen. Jørgen Baklid (snart Oppsal) ble nummer 16 og Oskar Størmer nummer 19 – begge under fem minutter bak Langedal Breivik!