Junior og seniorKonkurranse

Flere Oppsal-løpere klare for EM-testløp i sprint

Den siste mesterskapshelgen i Norge foregår i Tromsø fra torsdag til søndag. Det skal være NM-stafetter for junior på søndag, O-Idol for 16-åringene på lørdag og norgescup for junior og senior fredag, lørdag og søndag (kun senior søndag).

Men allerede i dag tjuvstartes det med EM-testløp i knockoutsprint fra universitetsområdet i Tromsø (kartutsnittet). Og vi har flere løpere på start: Ingeborg Roll Mosland prøver seg mot seniorene i dameklassen.

Vi merker oss tre navn i herreklassen: Vegard Jarvis Westergård (som forøvrig har bursdag i dag, gratulerer!) representerer Canada internasjonalt, og trenger derfor ikke bekymre seg for uttaket, men tester formen mot norgeseliten, der de fleste unntatt Kasper Fosser er på start. Oskar Størmer gjør sin første start for Oppsal, og vi følger også med på Jørgen Baklid, som bytter til Oppsal etter nyttår.

Det er dessverre begrenset live-oppdatering i knockoutsprinten foreløpig, kanskje det dukker opp en link på arrangementets side i eventor etterhvert? Prologene går fra klokka 13 og semifinaler/finaler fra 1630. Ettersom det er testløp får alle løperne semifinaler og D-, C-, B- eller A-finale.