KlubbenStafetterTrening

Over 70 deltagere på 25-mannakickoff, tøff jobb for UK

Det var solid oppmøte på årets 25-mannakickoff! Med 25 dager igjen er det klart at Oppsals UK får en krevende jobb med å sette opp lagene til årets store klubbhappening i Botkyrka 6.-8.oktober.

På Haraløkka var det fellesstart med gafling, i i løyper med samme kategorier som i den store stafetten, Blå (A-lang), Rød (A-kort), Orange (B) og Hvit (C/N).

I de to A-løypene var en god del stier fjernet fra løpskartene. Dette for å simulere de mange tråkkene som gjerne dukker opp spesielt litt ut i stafetten når flere tusen løpere har vært gjennom de ulike etappene. I området vest for Nøklevann er det ikke mangel på stier, så enkelte syntes nok at kartet ble mer lettlest uten mange stier.

I den lengste løypa var det Håkon Raadal Bjørlo som imponerte mest. Han var faktisk først i mål av samtlige løpere og dundret inn på 31.35. Det er forøvrig godt mulig at han var et minutt eller halvannet raskere, vi er ikke HELT trygge på at fellesstarten gikk nøyaktig på oppsatt tid kvart over seks… Olai Stensland Lillevold fulgte nærmest, tre og et halvt minutt bak Håkon, men Olai ble også noe heftet da hans bror Mathias dessverre tråkka kraftig over underveis. Ola Marius Pedersen ble nummer tre, 1.47 bak Olai, og med tre minutters margin til neste løper. Deretter var det veldig tett, ett minutt skilte nummer fire og ti! Vår ferske verdensmester Hanna Fedosieieva var eneste dameløper som løp lang løype.

Espen Aubert var raskest i A-kort, halvminuttet foran Tina Kalleson, med Vigdis Hobøl deretter. Tonje Vassend hadde kommandoen lenge, men gikk på en fireminutters bom litt over halvveis. Hele 23 løpere stilte i denne klassen!

Flere av 12-åringene prøvde seg i B-løypa, og de klarte seg veldig bra – alle fant fram. Nils Nikolaisen var i tillegg raskest av samtlige, med Liv Keyser på andreplass. Også i denne løypa var det hele 23 startende, og blant dem altså en hel gjeng råtasser!

Hvit løype er viktig på 25-manna, og her var det også mange som løp bra! 13 stykker deltok, aller raskest var Samuel Brunes, med Selma Løvbak Villumstad på andreplass.

Stemningen var i det hele tatt svært høy på Haraløkka, og 25-mannapådriverne Per-Ivar og Halvor finsiktet løperne sammen med en småsyk klubbleder. Det var også hyggelig at mange av sommerens nyinnmeldte stilte til start – vi fikk første opptreden i Oppsal-sammenheng for både Vilde Årøen Lykke og Erlend Nilsen Sandnes. Begge har selvsagt meldt seg klare for 25-manna!

Vår brikkesys-versjon krangler litt med eventor, men du finner alle resultater her.

Der er det dessverre ikke strekktider, men om alle laster opp i livelox får vi det der.

Her er livelox for A-klassene.

Her er livelox for B og C/N.

Bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.