Synne med sterk jaktstartseier i Trimtex Cup

Synne Syversen Gihle leverte to knallsterke løp og gikk helt til topps i jaktstarten i helgens Trimtex Cup. Høstløpet, arrangert av Nordre Follo på lørdag, og Folloløpet, arrangert av OK Måren søndag (det var litt forvirrende, det der) var slått sammen til en konkurranse i Trimtex Cup for ungdomsklassene.

Synne avgjør spurten

Synne slo til med seier i D15-16 i lørdagens løp og gikk dermed først ut på jaktstarten på Nesodden, 24 sekunder foran nummer to. Underveis i søndagens løp klarte Emma Aune Jakobsen fra OK Moss å komme opp i ryggen på Synne, men i spurten var det ingen tvil – Oppsals løper slo knockout på konkurrenten og vant med sju sekunder. De to holdt høyest fart og økte avstanden til resten av feltet. Tuva Berger Gjelstad løp seg opp fra sjette- til fjerdeplass, mens Josefine Steen-Utheim også avanserte to plasser og ble nummer 11.

Julia og Liv etter spurten

I D13-14 ble det spurtoppgjør om å bli beste Oppsal-løper, og Julia Brox Rayamajhi knep 11.plass ett sekund foran Liv Keyser.

Eivind Vågsnes ble nummer sju i H15-16.

I Folloløpet ble det også seier til Dagrun Brox Rayamajhi i D40 og andreplass til Marius Aamodt i H19-20.

Andreplass ble det også til Ulf-Håkon Jordin i H11-12. Ulf-Håkon var bare ti sekunder fra seieren. Meget sterkt, med tanke på at han begynte med orientering nå i år.

Det har blitt en fin gjeng med løpere i H11-12 som virkelig har et bra miljø hvor de utvikler seg fint som løpere og har det gøy sammen, og det skal bli spennende å følge dem neste år når flere av dem tar steget opp i ungdomsklassen.

En del av gjengen i H11-12!

Resultater Folloløpet

I Høstløpet ved Svartskog lørdag tok Vegard Jarvis Westergård en overlegen seier i H21. 32 Oppsal-løpere stilte til start, og i tillegg til seierne til Synne og Vegard ble det også bestetid til Marius Gihle i B-Åpen.

Resultater Høstløpet

Lars Ballangrud var enslig svale fra Oppsal i Finn Skedsmos minneløp, og sikret en solid andreplass i H50, bare 18 sekunder bak vinneren, men 38 sekunder foran tredjemann, etter et rafflande oppgjør over ni kilometer fellesstart.

Resultater Finn Skedsmos minneløp

I helgen var det også preO-helg i Ringsaker, med eliteutøvere fra både Norge og Sverige på start. Det var ikke like mange Oppsal-løpere som i vårt eget pre-o-arrangement, men Petter Fure stilte mot eliten.