Herlige forhold på langløpet

Nesten 30 deltagere fikk fint vær, søkkvåte myrer og utfordrende og fine løyper signert Harald Aasheim på Langløpet i dag.

Det var tre løypealternativer, 15 km, 10 km og 5 km (B), og de hadde fortjent ENDA flere deltagere, kanskje spesielt den lengste løypa, hvor det var tre løpere som tok utfordringen.

Det var mye bra løping. Sigve Vågsnes var “ensam i tet” på 15 km. Anselm Reichenbach spurtslo Helge Grenager Solheim blant gutta som løp 10 km, mens Ane Sofie Krogh vant spurten blant jentene som løp 10 km.

I den korteste løypa var det ungdommene som dominerte, og selv om trener Snorre Veggan sto imot lenge ble han slått i spurten av Sigurd Rødnes og Ask Olaussen. Arnhild Krogh var raskeste kvinne på 5 km.